contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Gezond buitenspelen met de Sp(e)lregels speelplekken

19-05-2020

BSB buitenspeelregels Kleur met logo 13mei

Volgens de richtlijnen mogen kinderen tot en met 12 jaar samen buiten spelen!
Dit willen wij van Sicuro Speeltoestellen en lid van de branchevereniging Spelen & Bewegen (S&B) zoveel mogelijk stimuleren. Tegelijk vinden wij het belangrijk dat kinderen en ouders zich daarbij houden aan de richtlijnen om verspreiding van corona tegen te gaan. Daarom heeft S&B communicatiemiddelen hierover gemaakt. Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM (status eind april 2020) en de berichtgeving van 21 april over de versoepeling van de maatregelen. S&B en wij krijgen van verschillende partijen vragen over het buiten laten spelen van kinderen, in het bijzonder op (openbare) speelplekken. Misschien heeft ú ook wel vragen of krijgt u deze van gebruikers/bewoners.

S&B biedt hierbij aan gemeenten spe(e)lregels en een communicatiepakket aan. Hierover zijn al divers positieve reacties gekomen. 
Met het communicatiepakket kunt u deze spe(e)lregels eenvoudig binnen uw gemeente of speeltuin communiceren.

Heeft u interesse in een communicatiepakket? Vraag het ons dan.