contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Binnen de organisatie van SICURO hebben wij de volgende disciplines in huis. De directie wordt gevormd door de heer A.M. (Louis) Althuizen. Hij wordt ondersteund door de administratie op kantoor, waar ook het ontwerp en tekenwerk gebeurd. De verdere uitvoering gebeurd op de werkvloer waar medewerkers werkzaam zijn in de werkplaats en het magazijn, er zijn monteurs die verantwoordelijk zijn voor de productie, plaatsing en het onderhoud van speeltoestellen. Daarnaast zijn er inspecteurs actief om speelplekken van klanten te controleren op veiligheid. Al het in dienst zijnde personeel van SICURO heeft scholing gehad met betrekking tot het realiseren van veilige speelplekken, waarbij enkele ook bevoegd inspecteur speeltoestellen zijn.  Als organisatie van SICURO zijn wij er van overtuigd dat wij leren van onze werknemers, maar dat wij ook anderen van ons moeten laten leren en geven wij graag terug aan de samenleving door onder meer het inzetten van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt of beperkingen in de werkzaamheden. Hiervoor werken wij samen met Senzer Helmond. Dit enthousiaste team van medewerkers staat voor u klaar voor advies en voor het realiseren van de voor u ideale speelplek en openbare ruimten.

logo senzer  

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures. Open sollicitaties kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werk- leerplek productie en plaatsing sport- en speeltostellen

Poster SICURO Leer werkplek

 Klik hier voor de vacature op Stagemarkt.nl!

 

Stages

SICURO is onder meer erkend leerbedrijf door ECABO, ROC Ter AA, ROC Eindhoven en Stichting Hout en Meubel. Verder hebben wij eerder stagiaires gehad van De Haagse Hogeschool en Fontys Hogescholen Eindhoven.

Momenteel hebben wij geen directe vacature voor een stageplek, maar liggen er wel enkele vraagstukken.

De volgende onderwerpen staan open voor solicitatie:
- Stage productontwerp (elk half jaar een nieuwe vacature);
- Bijhouden/uitbreiden van process- en milieucertificeringen;
- Voorraad en magazijninrichting;
- Promotie en acquisitie.

In de regel hebben wij ruimte voor de volgende stages:
- BBL/BOL leerling Hout & Meubelbouw niveau 1 t/m 3 (In overleg ook andere houtverwerkingsopleidingen);
- Stage productontwerp MBO/HBO;
- Administratie en office management;
- Overige onderwerpen in overleg.

 

Sollicitaties kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sbb web beeldmerk    Logo SWB Brabant