contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Bij het ontwerpen van de openbare ruimte of een speelplek komt meer kijken dan alleen de te plaatsen materialen. Veelal zie je samenwerkingen tussen planologen, architecten, ontwerpers en overige inrichters, zoals ook hoveniers of speeltoestellen leveranciers als Sicuro.

Om tot een uitdagende, praktische en mooie openbare ruimte te komen wordt er vaak stilgestaan bij de belevingswereld van de gebruikers, zo ook kinderen. Het juiste ontwerp laat kinderen nieuwe dingen ontdekken en deze prikkelt de fantasie.

Bent u als architect, ontwerper of inrichter op zoek naar traditionele toestellen voor in uw project, dan kunnen wij u in veel gevallen voorzien van verbeeldingen of 3D-bestanden om uw ontwerp kracht bij te zetten. Natuurlijk is er ook ruimte voor het op innovatieve en unieke wijze tot uiting brengen van de door u bedachte speelplek of speeltoestellen. In deze gevallen kunt u altijd even contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen waarborgen dat uw unieke ontwerpen binnen de geldende regelgeving kunnen worden gecreëerd. Daarbij wordt er meteen rekening gehouden met de beschikbare ruimte. Zo maken we samen unieke en uitdagende speelplekken.

Op deze website vindt u een overzicht van de diverse producten uit ons assortiment en een greep van de projecten die wij al hebben gerealiseerd.

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.