Sicuro viert 25-jarig bestaan!

Afgelopen zaterdag 21 oktober, vierde wij dat wij dit jaar 25 jaar bestaan. Een dag die we gelukkig hebben mogen vieren met een grote hoeveelheid klanten, leveranciers, buurtgenoten en familie en vrienden.

Iedereen om te beginnen hartelijk dank voor de komst, het enthousiasme en de leuke gesprekken die wij hebben gehad! Ook alle bedankt voor de donaties aan Stichting Lach voor een Dag! Hiermee kunnen we hopelijk veel kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn.

In de middag tot het begin van de avond was ons bedrijf open voor mensen om een kijkje te komen nemen in ons bedrijf. Hierbij lieten wij zien wat wij zoal doen en ze konden kennis maken met een deel van onze collega’s. Een kijkje in de keuken zeg maar.

In de avond sloten wij de dag af met feestje met onze collega’s, wat familie en vrienden. Hierbij hartelijk dank aan Elzen Sound & Light voor het verzorgen van het licht en de muziek, Cool feestje voor het verzorgen van de drank, De Mander voor de catering en alle mensen die ons geholpen hebben voor de ondersteuning die dag!