Speeltoestellen Zorg

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor de zorg? Dan bent u bij Sicuro aan het juiste adres. Wij werken inmiddels al vele jaren voor diverse zorginstellingen en weten als geen ander dat een speeltoestel in de zorg een middel is om het welzijn van een cliënt te bevorderen. Daarbij is het daadwerkelijke gebruik erg van belang, om goed te kunnen adviseren wat voor speeltoestel door de zorginstelling aangeschaft kan worden. Daarnaast dient er ook goed gekeken te worden naar de omgeving en inrichting van de speelplek en moet er rekening worden gehouden met andere cliënten en eventueel gebruik door bezoekende familie en vrienden. Dus of het nu een speelplek of speeltoestel voor zorg betreffen die bij speciaal onderwijs, een dagopvang of woonruimte wordt geplaatst, dit moet aansluiten bij het brede gebruik, zonder af te doen aan de wensen van cliënten of leerlingen.

Om uw ideale samenspeelplek te realiseren biedt Sicuro ook diverse speeltoestellen voor uw zorginstelling of locatie. Wij gaan graag uit van de mogelijkheden van een kind, zonder de nadruk te leggen op de beperkingen. Het bieden van een geschikte omgeving om het samen spelen onder kinderen met en zonder beperking te bevorderen, vinden wij dan ook erg belangrijk. Daarbij behoort het ontwerpen van een speelplek of een speeltoestel op maat ook tot de mogelijkheden.

Wij van Sicuro Speeltoestellen zijn al geruime tijd actief als producent van speeltoestellen en speelplekken en daarbij ook speeltoestellen voor de zorg. Door de jaren heen zijn er verschillende projecten gerealiseerd bij diverse woon-zorg en dagrecreatie locaties van verschillende zorginstellingen. Hieronder vind u enkele voorbeelden hiervan. Voor verdere referenties kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Spelen doe je samen, ongeacht een handicap of beperking!

Neem contact met ons op voor advies op maat

Beleef onze projecten

Wilt u zien wat wij onder andere al voor diverse opdrachtgevers hebben gedaan? Bekijk hieronder al enkele referenties. U ziet het: wij richten speel-, beweeg- en beleefplekken in bij safariparken, campings, binnenspeeltuinen, zorginstellingen, bij scholen en in de openbare ruimte. Meer weten over onze producten of de uitvering van een totaalproject? Lees dan verder op de website of neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers horen graag van u!