Recreatie & vrijetijdsbesteding

Sicuro Speeltoestellen is al geruime tijd actief als producent van speeltoestellen en speelplekken, waarbij er door de jaren heen ook verschillende projecten gerealiseerd zijn bij bijvoorbeeld restaurants, winkels, maar ook recreatieparken en dierentuinen.

Als recreatieondernemer verkoopt u beleving en een goede uitdagende speelplek die de fantasie prikkelt kan daarbij van essentieel belang zijn. Wanneer de kinderen blijven hangen in de speelplek, nuttigen de volwassenen nog een drankje en hapje op het terras. Dit kan ervoor zorgen dat een uitdagende speelplek waar kinderen langdurig kunnen spelen, voor extra omzet kan zorgen. Ons park- en straatmeubilair wat in lijn ligt met onze producten kan daar goed bij helpen.

Voornamelijk voor recreatieparken en dierentuinen heeft Sicuro buiten de speeltoestellen ook enkele recreatieproducten in het assortiment. Deze kleinere attracties of andere activiteiten kunnen daarbij zowel in neutrale als gethematiseerde variant worden geleverd. Zo kan het in het park terug laten komen van de ‘helden’ van kinderen zorgen voor extra beleving, waardoor men nog sneller terugkomt.

Zit het product wat u zoekt niet in ons assortiment? Wij ontwikkelen het graag voor u op maat! Onze werknemers hebben hier inmiddels geruime ervaring mee en zijn op de hoogte van de geldende regelgeving waardoor zij u perfect kunnen helpen met het ontwikkelen van uw ideale attractie.

Ontwerp op maat

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Hier komt een quote van een klant

Neem contact met ons op voor advies of om een ontwerp te laten maken