Gemeenten & burgerinitiatieven

Sicuro Speeltoestellen is al geruime tijd actief als producent van sport-, speeltoestellen en speelplekken. Bent u op zoek naar een nieuw speelplek of een nieuw speeltoestel voor uw gemeente, dan bent u bij Sicuro aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor de vervanging van een enkel toestel, of het volledige traject voor een nieuwe speelplek. Daarbij staan wij tot uw dienst van plan tot plaatsing, waarbij het mogelijk is een ontwerp te laten maken op basis van uw wensen en eisen. Hierbij hechten wij veel waarden aan samen spelen en inclusie, dus ook ouderen en mensen met een beperking moeten zonder problemen mee kunnen spelen en de interactie aan kunnen gaan.

Sport- en Speeltoestellen voor gemeenten

Bent u op zoek naar sport- of speeltoestellen voor gemeente en overige openbare ruimte? Vraag dan vrijblijvend onze catalogussen op of maak een afspraak om nader kennis te maken. Wij bieden u hoge kwaliteit veilige toestellen, tegen eerlijke prijzen. Daarbij kan een sport- of speeltoestel voor uw gemeente natuurlijk ook op maat worden ontworpen.

Burgerinitiatieven

Bent u in overleg met uw gemeente over speeltoestellen voor in uw buurt of voor de inrichting van een nieuwe speelplek? Wij helpen u graag met het in kaart brengen van uw wensen en eisen en het maken van een daarop afgestemd ontwerp met offerte, binnen het gestelde budget. Hierbij is het mogelijk door het uitvoeren van zelfwerkzaamheden of samen te werken met lokale betrokken partijen, om zo zoveel mogelijk speelwaarde te creëren uit het beschikbare budget. Vele handen maken eenmaal licht werk.

Sicuro Sport- en speelplek ontwerpboekje

Om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen is het van belang om als eigenaar/beheerder samen met de kinderen te kijken naar de ideeën, wensen en eisen. Om hierbij te helpen heeft Sicuro het SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEK opgesteld, op basis van onze ervaring en onder meer door TNO gepubliceerde rapporten. Hierin kan men een Programma van Wensen en Eisen samenstellen, aangevuld met inspiratiefoto’s en afbeeldingen. De medewerkers van Sicuro gebruiken deze gegevens weer als leidraad voor het ontwerp.

Het uitwerken van uw speelplek wordt, afhankelijk van de situatie, uitgebeeld aan de hand van plattegronden, situatietekeningen en/of schetsen. Het digitaal op kaart intekenen van de toestellen behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor advies of om een ontwerp te laten maken