Speeltoestellen ontwerpen en plaatsen samen met architecten, ontwerpers en inrichters.

Bij het ontwerpen van de openbare ruimte of een speelplek komt meer kijken dan alleen de te plaatsen materialen. Veelal zie je samenwerkingen tussen planologen, architecten, ontwerpers en overige inrichters, zoals ook hoveniers of speeltoestellen leveranciers als Sicuro.

Om tot een uitdagende, praktische en mooie openbare ruimte te komen wordt er vaak stilgestaan bij de belevingswereld van de gebruikers, zo ook kinderen. Het juiste ontwerp laat kinderen nieuwe dingen ontdekken en deze prikkelt de fantasie.

Bent u als architect, ontwerper of inrichter op zoek naar traditionele toestellen voor in uw project, dan kunnen wij u in veel gevallen voorzien van verbeeldingen of 3D-bestanden om uw ontwerp kracht bij te zetten. Natuurlijk is er ook ruimte voor het op innovatieve en unieke wijze tot uiting brengen van de door u bedachte speelplek of speeltoestellen. In deze gevallen kunt u altijd even contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen waarborgen dat uw unieke ontwerpen binnen de geldende regelgeving kunnen worden gecreëerd. Daarbij wordt er meteen rekening gehouden met de beschikbare ruimte. Zo maken we samen unieke en uitdagende speelplekken.

Op deze website vindt u een overzicht van de diverse producten uit ons assortiment en een greep van de projecten die wij al hebben gerealiseerd.

Sicuro Sport- en speelplek ontwerpboekje

Om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen is het van belang om als eigenaar/beheerder samen met de kinderen te kijken naar de ideeën, wensen en eisen. Om hierbij te helpen heeft Sicuro het SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEK opgesteld, op basis van onze ervaring en onder meer door TNO gepubliceerde rapporten. Hierin kan men een Programma van Wensen en Eisen samenstellen, aangevuld met inspiratiefoto’s en afbeeldingen. De medewerkers van Sicuro gebruiken deze gegevens weer als leidraad voor het ontwerp.

Het uitwerken van uw speelplek wordt, afhankelijk van de situatie, uitgebeeld aan de hand van plattegronden, situatietekeningen en/of schetsen. Het digitaal op kaart intekenen van de toestellen behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Hier komt een quote van een klant

Neem contact met ons op voor advies of om een ontwerp te laten maken