Over Sicuro

Dé partner voor duurzaam en veilig spelen

SICURO heeft alles in huis om zich speeltoestellenspecialist te mogen noemen. Wij verzorgen voor u het volledige traject van ontwerp, ontwikkeling, productie, levering, montage, inspectie en onderhoud. SICURO bied u gedegen en duurzame toestellen tegen eerlijke prijzen!

Veilig spelen is een kinderrecht!

SICURO werkt al jaren aan verantwoorde speelsituaties voor kinderen. Want kinderen hebben het recht om veilig te kunnen spelen. Spelen is de wereld ontdekken, rennen, springen, vliegen, ravotten en weer opstaan zonder gevaren. Spelen is oefenen, krachten en behendigheid meten met leeftijdgenootjes. Volwassenen kunnen daarvoor de juiste randvoorwaarden scheppen. Zo kunnen kinderen zich gezond en verantwoord ontwikkelen.

Veiligheid staat 100% voorop: in kwaliteit…

Onze speeltoestellen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Elk speeltoestel is geconstrueerd voor een lange levensduur en de sterkteberekeningen zijn gebaseerd op de eisen voor Openbare Speelplaatsen. Het complete assortiment is gecertificeerd door een onafhankelijk instituut, conform het Besluit Veiligheid van Attractie- en Speeltoestellen. Elk speeltoestel heeft een eigen typegoedkeuringsnummer en het wettelijk verplichte identificatieplaatje.

… in vrije valruimtes en valhoogte…

Met dezelfde zorgvuldigheid voorzien we elk speeltoestel van een veilige valruimte. Conform de voorschriften wordt indien nodig elk speeltoestel voorzien van een valdempende ondergrond. Bij combinaties en aanbouw informeren wij u graag over de vrije valhoogten en bijbehorende opvangzones. De minimale eisen voor de speeltoestellen vindt u bij het betreffende toestel. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundige adviezen over de toepassing van diverse valdempende materiaalsoorten.

… en in inspectie en onderhoud

Een lange levensduur en verantwoord speelgenot zijn de belangrijkste voordelen van SICURO speeltoestellen. Dankzij regelmatige inspectie en vakkundig onderhoud zijn die voordelen blijvend.

Levering, montage, inspectie en onderhoud zijn in vertrouwde handen bij onze gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Totaal ontzorgen

U kunt op SICURO rekenen van plan tot plaatsing, voor inspectie en onderhoud; onze brede service staat in dienst van uw wensen en eisen. Onze specialisten zijn u bij keuze, samenstelling en creatie graag van dienst met uitgebreide documentatie en vakbekwame adviezen, maar ook voor maatwerk en creativiteit bent u bij ons aan het goede adres.