Binnenspeeltuinen van Sicuro. Zoekt u een nieuwe binnenspeeltuin?

Sicuro Speeltoestellen produceert naast speeltoestellen en speelplekken voor buiten ook speeltoestellen voor binnenspeeltuinen, waarbij er door de jaren heen ook verschillende projecten gerealiseerd zijn bij recreatieparken en restaurants. Dus zoekt u een leverancier voor speeltoestellen voor uw binnenspeeltuin, dan bent u daarvoor bij ons ook aan het juiste adres.

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw binnenspeelplek? Download ons Referentieboekje Binnenspeelspeelplekken

Als recreatieondernemer of restauranteigenaar verkoopt u beleving en een dagje of avondje uit. Een goede uitdagende binnenspeelplek kan daarbij van groot belang zijn, want hoe langer de kinderen spelen, hoe beter uw park of restaurant wordt gewaardeerd. Daarnaast kan een speelplek helpen als ‘opvang’ tijdens het winkelen, sporten of recreëren door de ouders, maar ook wordt er als er langer binnen gespeeld word, meer genuttigd door de volwassenen.  Dit kan ervoor zorgen dat een uitdagende binnenspeelplek waar kinderen langdurig kunnen spelen, voor extra omzet kan zorgen.

Sicuro is producent en leverancier van binnenspeeltuinen op maat, waarbij veelal op basis van de wensen van de klant een thema en materiaalkeurze wordt gemaakt. Hierdoor passen onze speeltoestellen voor binnenspeeltuinen altijd perfect in de visie van uw bedrijf, waarbij wij ervoor waken dat de veiligheid en kwaliteit hoog blijven, zonder dat dit meteen de hoofdprijs kost. Daarbij kan er wanneer gewenst ook gewerkt worden met standaard speeltoestellen voor binnen.

Bent u op zoek naar een binnenspeeltuin voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze werknemers hebben hier inmiddels geruime ervaring mee en zijn op de hoogte van de geldende regelgeving waardoor zij u perfect kunnen helpen met het ontwikkelen van uw ideale binnenspeelspeeltuin of binnen speeltoestel.

Voor referenties kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Sicuro Sport- en speelplek ontwerpboekje

Om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen is het van belang om als eigenaar/beheerder samen met de kinderen te kijken naar de ideeën, wensen en eisen. Om hierbij te helpen heeft Sicuro het SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEK opgesteld, op basis van onze ervaring en onder meer door TNO gepubliceerde rapporten. Hierin kan men een Programma van Wensen en Eisen samenstellen, aangevuld met inspiratiefoto’s en afbeeldingen. De medewerkers van Sicuro gebruiken deze gegevens weer als leidraad voor het ontwerp.

Het uitwerken van uw speelplek wordt, afhankelijk van de situatie, uitgebeeld aan de hand van plattegronden, situatietekeningen en/of schetsen. Het digitaal op kaart intekenen van de toestellen behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor advies of om een ontwerp te laten maken