contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Ook voor het ontwerpen van uw speelplek bent u bij SICURO aan het juiste adres. Wij helpen u om binnen het gestelde budget de voor u meest optimale speelplek te ontwerpen. Met uw wensen en onze kennis, ontwerpen wij uw speelplek zo dat deze veilig is en goed voor de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen. U kunt zelf aangeven welke speelelementen of toestellen u wilt. Wij zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk wordt benut en er een blijvend uitdagende speelplek ontstaat. Wanneer gewenst kunnen er ook op maat toestellen voor de betreffende speelplek worden ontworpen, wat in de meeste gevallen niet duurder hoeft te zijn dan de toestellen uit het bestaande assortiment. Ook speelplekken geschikt voor mindervalide behoort tot de mogelijkheden. Als leidraad hiervoor worden de tips uit de Speeltuinbendewijzer van NSGK aangehouden.

Speeltoestellen Nonnenveld Uden Bovenaanzicht 2web Speeltoestellen Nonnenveld Uden Overzichtweb

SICURO SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEKJE

Om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen is het van belang om als eigenaar/beheerder samen met de kinderen te kijken naar de ideeën, wensen en eisen. Om hierbij te helpen heeft SICURO het SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEK opgesteld, op basis van door TNO gepubliceerde rapporten. Hierin kan men een Programma van Eisen samenstellen, aangevuld met inspiratiefoto's en afbeeldingen. De medewerkers van SICURO gebruiken deze gegevens weer als leidraad voor het ontwerp.

Vraag hier uw SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEKJE aan! Deze wordt u per mail toegezonden.

 KNOP SPORT- EN SPEELPLEK ONTWERPBOEKJE  

 

Het uitwerken van uw speelplek wordt, afhankelijk van de situatie, uitgebeeld aan de hand van plattegronden, situatietekeningen en/of schetsen. Het digitaal op kaart intekenen van de toestellen behoort hierbij tot de mogelijkheden.

 

Maatwerk toestel ontwerp tegen catalogusprijzen!

Buiten ons standaard assortiment is SICURO gespecialiseerd in het produceren van maatwerk sport- en speeltoestellen. Hierbij wordt er naar wens van de klant een toestel ontworpen en geproduceerd wat aan alle regelgeving voldoet om zo ook bij maatwerk toestellen de veiligheid te waarborgen, zonder dat dit het speelplezier teniet doet.

Het ontwerp van het toestel kan, afhankelijk van de situatie, verbeeld worden door middel van schetsen of 3d tekeningen in SolideWorks.

8. Toestel 5 torens zonder ondergrond klein