contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Crowdfunding van sport- en speelplekken.

De financieringsmogelijkheden voor speelplekken lopen terug en crowdfunding biedt een kansrijk alternatief voor het (gedeeltelijk) financieren van speelplekken. Als er voldoende bewoners en ondernemers uit de buurt een financiële bijdrage willen doen aan de speelplek kan deze alsnog gerealiseerd worden. Hierbij is een goede voorbereiding van de crowdfundingcampagne cruciaal. Denk aan een aansprekende campagnepagina en goede promotie via social media, lokale kranten en persoonlijk contact. Hierbij is het belangrijk dat omwonenden de meerwaarde van de speelplek zien en zich ook willen inzetten voor de campagne. Een passende beloning aangepast op jullie speelplek is hierbij een leuke motivatie voor mensen om net dat beetje extra te doneren.

Na onderzoek door SICURO samen met een student van de Radboud Universiteit, is SICURO samen met Voor Je Buurt met enkele adviesdocumenten gekomen om klanten te helpen met het vergaren van hun financiele middelen. SICURO zal het advies geven met betrekking tot de speelplekken, waarbij Voor Je Buurt helpt de perfecte campagne op te zetten voor jou project! Voorbeelden en meer informatie zijn te vinden op voorjebuurt.nl

Het platform Voorjebuurt.nl

Voor je Buurt is hét crowdfundingplatform voor enthousiaste buurtverbeteraars! Via Voor je Buurt kun je als initiatiefnemer donaties (crowdfunding) en kennis, hulp en materiaal (crowdsourcing) werven. Voor je Buurt biedt online ondersteuning in de vorm van een voorbeeldcampagne voor speelplekken, de Voor je Buurt Academie en begeleiding bij het opstarten van je project. Buiten het crowdfunden van speelplekken heeft Voor je Buurt ook campagnes voor kinderboerderijen, onmoetingsplekken, stadstuinen en andere buurtprojecten succesvol ondersteund.

Voordelen:

- Professionele hulp bij het ontwerp van je speelplek;

- Professioneel advies en begeleiding bij je crowdfundingcampagne;

- Een bewezen en bekend platform om je campagne te starten;

- De beschikbaarheid van de 'Voor je Buurt Academie' met diverse tips & tricks om jouw campagne tot een goed einde te brengen.

Brochures Crowdfunding

pdfVan Start met de Crowdfunding van Speelplekken

pdf7 Tips bij de Crowdfunding van Speelplekken