contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Sicuro Speeltoestellen is al geruime tijd actief als producent van sport-, speeltoestellen en speelplekken. Bent u op zoek naar een nieuw speelplek of een nieuw speeltoestel voor uw gemeente, dan bent u bij Sicuro aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor de vervanging van een enkel toestel, of het volledige traject voor een nieuwe speelplek. Daarbij staan wij tot uw dienst van plan tot plaatsing, waarbij het mogelijk is een ontwerp te laten maken op basis van uw wensen en eisen. Hierbij hechten wij veel waarden aan samen spelen en inclusie, dus ook ouderen en mensen met een beperking moeten zonder problemen mee kunnen spelen en de interactie aan kunnen gaan.

Sport- en Speeltoestellen voor gemeenten
Bent u op zoek naar sport- of speeltoestellen voor gemeente en overige openbare ruimte? Vraag dan vrijblijvend onze catalogussen op of maak een afspraak om nader kennis te maken. Wij bieden u hoge kwaliteit veilige toestellen, tegen eerlijke prijzen. Daarbij kan een sport- of speeltoestel voor uw gemeente natuurlijk ook op maat worden ontworpen.

Burgerinitiatieven
Bent u in overleg met uw gemeente over speeltoestellen voor in uw buurt of voor de inrichting van een nieuwe speelplek? Wij helpen u graag met het in kaart brengen van uw wensen en eisen en het maken van een daarop afgestemd ontwerp met offerte, binnen het gestelde budget. Hierbij is het mogelijk door het uitvoeren van zelfwerkzaamheden of samen te werken met lokale betrokken partijen, om zo zoveel mogelijk speelwaarde te creëren uit het beschikbare budget. Vele handen maken eenmaal licht werk.

Referenties
Door de jaren heen zijn er verschillende projecten gerealiseerd bij diverse gemeenten en in de openbare ruimte. Hieronder vind u enkele voorbeelden van in gemeente geplaatste speeltoestellen of speelplekken. Voor verdere referenties kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Oefendoel Deurne

Oefen voetbaldoel met 3 gaten in de gemeente Deurne

Metalen sporttoestellen 's-Hertogenbosch

Voetbaldoeltjes en basketbalpaal bij Jongerencentrum 4 West te 's-Hertogenbosch (excl. ondergrond)

JOP Uden Zuid

Jongeren Ontmoetings Plaats in Uden Zuid

Openbare speelplek Heerlen

Openbare speelplek van Stichting Droomplein in Heerlen

Hekwerken en afrasteringen bij de Spoorbrug

Eiken hekwerken en afrasteringen met wilddoorgangen bij het natuurgebied bij de spoorbrug

JSF in park Heikantsepad Volkel

Speelvliegtuig model F35 (JSF) in Volkel

Speeltuintje bij voormalige Blokkertjes Odiliapeel

Wijkspeeltuintje in Odiliapeel

Entertoestel in Goes

Dubbel Entertoestel in Speel- Trimparcours in Goes

Park Uden Zuid

Park voornamelijk ingericht op natuurlijk spelen

Calisthenicspark Uden

Calisthenics Urban fitness in Bevrijdingspark Uden

Helmond Brouwhuis

Robinia speelhuisje met glijbaan in wijk Brouwhuis

Maashorst Uden

Eiken parkmeubilair in natuurgebied de Maashorst

Visvijver de Peelsche Heide Odiliapeel

Robinia parkmeubilair bij visvijver in Odiliapeel