contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Scholen en kinderdagverblijven dienen een buitenruimte te hebben die is ingericht om kinderen vrij te laten spelen. Want opgroeien is leren je evenwicht te bewaren, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dit om je mentale en fysieke grenzen te leren kennen en risico’s in te leren schatten. Het onder niveau bewegen is in toenemende mate een probleem bij peuters en kleuters, maar ook bij iets oudere kinderen neemt bewegingsarmoede toe. Vallen wordt als gevaar gezien in plaats van een risico wat ze moeten leren om zelf in te schatten. Daarnaast is lekker bewegen en soms een keer vies worden gewoon gezond en leuk!

Sicuro maakt speelplekken voor scholen en kinderdagverblijven waarbij kinderen zelf kunnen ontdekken, rennen, springen en ja ook vallen. Zo krijgen kinderen de kans zichzelf te ontwikkelen op fysiek en metaal niveau en komen ze in aanraking met de buitenlucht en natuur.  Zo willen we elk kind de kans geven om zich al spelend klaar te maken voor het leven na het kind zijn.

Zo hebben wij van Sicuro al diverse speelplekken gecreëerd bij scholen en kinderdagverblijven, waarvan enkele voorbeelden hieronder te vinden zijn. Heeft u nog vragen of zou u graag meer referenties zien? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

RKBS Den Dijk

Klim-, klauterparcours bij basisschool in Odiliapeel

Augustinesschool loc. Johanna Naberpad

Klim-, klauterparcoursen bij kleuters en bovenbouw in Culemborg

Basisschool 't Klokhuis

Speelhuisje geplaatst bij basisschool in Geldrop

 

Basisschool de Coevering

Inrichting speelplaats bij basisschool in Geldrop

't Boerderijke in Deurne

Speelplek bij peuterspeelzaal en kinderdagverblijf

Basisschool de Mijlpaal Nuenen

Speelplek bij basisschool in Nuenen

Basisschool de Zeilberg Deurne

Speelplek bij basisschool in Deurne