contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Onderhoud aan uw speeltoestellen nodig? Vraag het Sicuro.

Nadat het onderhoudsadvies is opgemaakt zijn de vakkundige medewerkers van SICURO in staat om uw speeltoestellen te repareren zodat deze speelveilig zijn en aan de wettelijk gestelde normen voldoen. Ook de valdempende ondergronden worden in ons onderhoudspakket meegenomen.

Als beheerder/eigenaar van de speeltoestellen heeft u er uiteindelijk voordeel bij als uw speeltoestellen door regelmatig en goed onderhoud een langere levensduur en een verantwoord speelgenot hebben.

Door SICURO worden zowel eigen als speeltoestellen van andere leveranciers onderhouden en gerepareerd. Als het om gevaarlijke situaties gaat (bijv. door vandalisme) kan de reparatie snel gebeuren. Tevens kunnen wij u vrijwel alle onderdelen leveren mocht u de reparatie in eigen beheer uit willen voeren. 

U kunt rekenen op ons totaalpakket van service. Dit betekent van plan tot realisering. Onze brede kennis en service staan in dienst van uw wensen en eisen.

Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze, samenstelling en creatie, ook ten aanzien van valdempende ondergronden, inspectie en onderhoud zijn wij u graag van dienst met uitgebreide documentatie en adviezen.

 

pdfInformatie Veiligheid en onderhoud