Ervaren Timmerman – Monteur speeltoestellen 32-40 uur

Kan jij zeggen dat je werk echt een speeltuin is? Wil jij je creativiteit en handigheid kwijt in het maken en plaatsen van de mooiste speeltoestellen? Werk jij graag van begin tot eind aan telkens nieuwe en unieke projecten? Geniet jij van de vrijheid en zelfstandigheid om samen met collega’s op steeds weer nieuwe plekken te komen?

Solliciteer

Jeroen verteld over zijn werk als Timmerman-Monteur speeltoestellen: “Ik doe dit werk nu al zo’n 3 jaar met heel veel plezier. Geen dag is hetzelfde, het is enorm leuk en afwisselend werk. De combinatie om in de werkplaats te werken aan de speeltoestellen en ze zelf op locatie te plaatsen is top! 

Door de natuurlijke materialen waarmee we werken, moet je het echt maatwerk leveren “in het werk”. Het is dan handig dat je er van begin tot eind aan werkt. Je moet het wel in de vingers hebben, handig zijn en het leuk vinden om af en toe nieuwe oplossingen te bedenken. Als alles dan af is en het er zo uit ziet als bedacht, ben je echt wel trots!

De zelfstandigheid en vrijheid in het werk zijn top! De sfeer is gemoedelijk en ik heb fijne collega’s. Ook al werk je door heel het land, je zit meestal toch met etenstijd thuis aan tafel!”

Jeroen: Monteur sport- & speeltoestellen

Timmer aan je eigen loopbaan als Ervaren Timmerman – Monteur speeltoestellen en kom op plaatsen waar niet zomaar iedereen komt.

Als timmerman-Monteur speeltoestellen bij Sicuro speeltoestellen heb je de belangrijke taak om een speelbeleving te creëren. Samen met je collega’s werk je aan gave en afwisselende projecten. Jij brengt onze visie en de wensen van de klant tot leven door het maken van aantrekkelijke speel- en sportplekken. Je produceert samen maar ook zelfstandig speeltoestellen waarna je deze op locatie gaat plaatsen. Je komt bij scholen, kinderopvang, pleintjes, speeltuinen, attracties, kortom telkens nieuwe en bijzondere plekken. Jij bent trots op een perfecte oplevering. Plus als je klaar bent zorg je altijd voor lachende gezichtjes!

Je werkzaamheden als Timmerman – Monteur speeltoestellen zijn:

  • In de werkplaats en op locatie op een veilige manier produceren, plaatsen en repareren van speeltoestellen, park- en straatmeubilair.
  • Je werkt aan de hand van tekening, omschrijving en aanwijzingen.
  • Je voert kleinere grondwerkzaamheden uit voor de aanleg van speelplekken.
Solliciteer

Sicuro speeltoestellen en de liefde voor hout

Sicuro speeltoestellen is al sinds 1998 de maker van verantwoorde sport-, speelvoorzieningen, valondergronden, park- en straatmeubilairspeeltoestellen. Deze worden binnenshuis of op locatie gefabriceerd en gemonteerd. We zijn een kleinschalig familiebedrijf dat met veel passie en plezier samen werkt aan het creëren van uitdagende en speelse sport- speel- en beweegplekken. Dat doen we met een team van 15 collega’s, enkele stagiaires en soms ingeleende vakmensen. De sfeer is informeel en gemoedelijk, de lijntjes zijn kort en het contact is direct en persoonlijk.

Wat breng jij mee als Timmerman – Monteur speeltoestellen

Je hebt al ervaring als timmerman of het zelfstandig uitvoeren van klussen en houtbewerking. Je werkt netjes, kunt goed en veilig omgaan met gereedschap, machines en natuurlijk je collega’s. Ook het overleg met klanten en ze op de hoogte houden van de voortang gaat je goed af. Je bent fit, gemotiveerd, flexibel en resultaatgericht. Je denkt in oplossingen en bent zelfredzaam.

Jij hebt:

  • Een MBO werk- en denkniveau bijvoorbeeld richting timmerman of houtbewerking.
  • Je kan zelfstandig maar ook goed in teamverband werken
  • Rijbewijs B-E (pré)

Wat krijg jij als Timmerman – Monteur speeltoestellen bij Sicuro speeltoestellen

Je wordt onderdeel van een gemoedelijk, groeiend familiebedrijf met een goede sfeer en actieve personeelsvereniging. We hebben oog voor jou en je ontwikkeling. Een goed uitgeruste werkplaats, uitstekend (hand)gereedschap en goed uitgeruste bussen. Daarbij bieden we je de kans om te werken een afwisselende en uitdagende projecten.

Wij bieden jou:

  • Een prima salaris van € 2.256,- tot € 3.432,- op basis van een fulltime dienstverband, passend bij je kennis en werkervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. de Cao voor Houtverwerkende industrie waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 34 ATV uren en onkostenvergoedingen.
  •  De mogelijkheid om te blijven leren.


Aan de slag als Timmerman – Monteur speeltoestellen.

Heb je een CV, dat is top. Vul je gegevens in en laat je CV achter.

Geen CV of wil je meer weten? Geen punt. Vul je contactgegevens in, of stuur een WhatsApp bericht of email. Dat kan naar ‘Nick Althuizen’:

mobiel 06-51709436 of n.althuizen@sicuro.nl.

Je krijgt altijd binnen 3 werkdagen een reactie.

Solliciteer

Solliciteren

Gebruik het sollicatieformulier via de knop hieronder.

Solliciteer