Stagiair bedrijfskunde

Help jij ons naar een hoger niveau?
Zie je uitdatinguitdaging in het verbeteren van processen en resultaten? Je analyseert de processen in het bedrijf en kijkt naar mogelijke verbeteringen. Nadat je de analyse hebt uitgevoerd, wordt deze geëvalueerd en kijken we naar een verdere implementatie. Eerst het laaghangend fruit en daarop volgend de overige actiepunten. Hiermee help je het bedrijf groeien op diverse vlakken, zoals werkgemak, veiligheid & gezondheid, milieu, klanttevredenheid en natuurlijk ook de omzet.

Solliciteer

Wat ga jij leren?

Als bedrijfskunde stagiair benader je vraagstukken vanuit zowel het perspectief van de medewerker, klant, als het management. Waarbij je leert om zowel vanuit een praktische als economische invalshoek te kijken en je ontwikkelt hierbij je probleemoplossend vermogen. Tijdens je stage leer je de organisatie op alle vlakken te doorgronden, bedrijfsprocessen te analyseren, verbetervoorstellen te doen, maar ook hoe je mensen mee kan krijgen in veranderingen.

Taken

Je brengt de huidige bedrijfsprocessen in kaart (op jouw onderwerp), waarbij je in gesprek gaat met stakeholders (intern en extern). De ene keer zijn dit dus je collega’s, de andere keer leveranciers of klanten. Aan de hand van je analyse doe je verbeteringsvoorstellen en je brengt deze tezamen met een implementatieplan. Daarnaast ondersteun je je collega’s wanneer nodig bij nevenactiviteiten, waarbij je meteen een kijkje neemt in het bedrijf.

Sicuro

Sicuro is de maker van uitdagende sport- en speeltoestellen voor in de (semi-)openbare ruimte. Hierbij maken wij veel maatwerk projecten, is het werk veelzijdig en geen opdracht hetzelfde. Omdat wij een frisse wind in het bedrijf belangrijk vinden, maar ook graag onze kennis en kunde delen, bieden wij stageplekken voor bedrijfskunde studenten. Wij zijn een hecht team wat nauw samenwerkt tussen kantoor en de werkplaats. De werksfeer is informeel en persoonlijk en naast werken mag er ook wel gelachen worden.

Wie ben jij?

Gemotiveerd, accuraat en gedreven om processen te verbeteren? Heb je affiniteit met sporten, spelen en bewegen dan voel je je helemaal snel thuis. Je bent creatief en gedreven, maar ook niet op je mondje gevallen. Je hebt ambities om samen met collega’s het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je bent resultaatgericht en kritisch op je eigen werk.

Aan de slag als stagiar bedrijfskunde

Heb je een CV, dat is top. Vul je gegevens in en laat je CV achter.

Geen CV of wil je meer weten? Geen punt. Vul je contactgegevens in, of stuur een WhatsApp bericht of email. Dat kan naar ‘Nick Althuizen’:
mobiel 06-51709436 of n.althuizen@sicuro.nl.

Je krijgt altijd binnen 3 werkdagen een reactie.

Solliciteer

Solliciteren

Gebruik het sollicatieformulier via de knop hieronder.

Solliciteer