Stagiair ontwerper sport & speeltoestellen

Ontwerp jij mee droomkastelen?
Jij bent trots op het perfecte ontwerp Je ontwerpt samen maar ook zelfstandig speeltoestellen zodat jouw collega’s deze kunnen produceren en plaatsen.
Als ontwerper Sport & Speeltoestellen bij Sicuro heb jij de belangrijke taak om een speelbeleving te creëren. Samen met je collega’s werk je aan gave projecten, waarbij het jouw taak is om onze visie en de wensen van de klant om te zetten naar een ontwerp en verbeeldingen daarvan.

Solliciteer

Wat ga jij leren?

Je leert om allereerst samen met je collega’s en later zelfstandig, sport- en speeltoestellen ontwerpen en deze in 2- en 3D uit te werken in Solidworks en SketchUp. Dit aan de hand van de in de organisatie aanwezige tekeningen en beschrijvingen. Hierbij ligt de nadruk op creativiteit en punctualiteit, om zo de leukste ontwerpen ook echt realiseerbaar te maken.

Taken

Jij mag visuele en technische ontwerpen maken voor sport en speeltoestellen, maar ook meekijken bij het ontwerp van de totale ruimte. Het is van belang dat de ontwerpen vertaald worden naar een 3D ontwerp met technische en inrichtingstekeningen. Hierbij mag je meedraaien in het bedrijf, maar ben je ook verantwoordelijk voor je eigen project/onderzoek, waarbij je uiteindelijk een eigen product presenteert.

Sicuro

Sicuro is de maker van uitdagende sport- en speeltoestellen voor in de (semi-)openbare ruimte. Hierbij maken wij veel maatwerk projecten, is het werk veelzijdig en geen opdracht hetzelfde. Omdat wij een frisse wind in het bedrijf belangrijk vinden, maar ook graag onze kennis en kunde delen, bieden wij daarom stageplekken voor studenten in de ontwerp sector.

Wij zijn een hecht team wat nauw samenwerk tussen kantoor en de werkplaats. De werksfeer is informeel en persoonlijk en naast werken mag er ook wel gelachen worden.

Wie ben jij?

Gemotiveerd, je hebt een passie voor ontwerp, maar ook affiniteit met sporten, spelen en bewegen. Je bent creatief en gedreven, je hebt ambities om samen met collega’s overtuigende ontwerpen te maken, je bent resultaatgericht en kritisch op je eigen werk.

Aan de slag als stagiar ontwerper van sport & speeltoestellen?

Heb je een CV en portfolio, dat is top. Vul je gegevens in en laat je CV en portfolio achter.

Geen CV of portfolio en wil je meer weten? Geen punt. Vul je contactgegevens in, of stuur een WhatsApp bericht of email. Dat kan naar ‘Nick Althuizen’:
mobiel 06-51709436 of n.althuizen@sicuro.nl.

Je krijgt altijd binnen 3 werkdagen een reactie.

Solliciteer

Solliciteren

Gebruik het sollicatieformulier via de knop hieronder.

Solliciteer