contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Natuurspeelpark Julianapark Veghel geopend.

20-04-2019

Opening Deken van Miert20 04 19

Op zaterdag 20-04-2019 werd om 14u het Natuurspeelpark in het Julianapark te Veghel officieel geopend door een wedhouder van de Gemeente Meierijstad en een aantal kinderen. Zoals je ziet stonden de kinderen al te trappelen om te spelen en na het doorknippen van het lindje gingen ze dan ook meteen allen het speelpark in om te spelen en te genieten!

Voor deze gelegenheid was het park mooi aangekleed, er was muziek en horeca en ook kwamen mensen zelf automatisch erbij zitten met kleedjes. Erg leuk om te zien en gelukkig hoorde we dat het park nu al meer gebruikt werd om te spelen, bewegen en ontmoeten. Hopelijk heeft de speelplek een positief effect op het gebruik van het park en zal iedereen er nog lang plezier van hebben!

De speelplek kwam tot stand met een financiering geschonken door de Deken van Miert stichting, die één keer in de twee jaar een benefiet organiseren om geld in te zamelen voor een sociaal doel. Zo te zien is het sociale aspect goed aanwezig, maar dat was al merkbaar in de tijd van de planvorming.