contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Samen gezond in tijden van corona.

16-03-2020

Kaart veilig werken Corona 16 03 2020

Het zal niemand ontgaan zijn dat het Coronavirus en de crisis er omheen een feit is en ook wij als bedrijf serieus moeten nemen. Tot nu toe kunnen wij nog grotendeels doordraaien, met extra maatregelen. Echter kunnen wij niet garanderen dat dit zo blijft, gezien wij mede afhankelijk zijn van onze toeleveranciers en wij ook van ons eigen personeel vragen om thuis te blijven bij lichte griep- of verkoudheidachtige klachten. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit om als land er samen zo snel mogelijk weer bovenop te komen!

We willen iedereen vragen voor begrip, mochten wij door omstandigheden niet tijdig kunnen leveren. Ook willen wij iedereen vragen om extra maatregelen te nemen en het contact onderling te beperken. Daarbij dus ook het contact met onze monteurs.

Graag willen wij u vragen de volgende maatregelen te treffen:

  1. Wanneer mogelijk, vermeid of beperk het contact met onze monteurs. Leveringen worden voor de deur afgeleverd en wanneer er bij plaatsing details doorgesproken moeten worden, doe dit bij voorkeur per telefoon.
  2. Geef elkaar geen hand! Het is niet dat onze monteurs u niet aardig vinden, maar voor nu houden we het even bij zwaaien op afstand 😊
  3. Wanneer het toch noodzakelijk is om ter plaatsen met onze monteurs wat door te spreken, doe dit dan alleen als u zelf geen (lichte) gezondheidsklachten heeft en houdt minimaal 1,5m. afstand. Mocht er bij ons iemand (lichte) gezondheidsklachten hebben, dan blijft deze natuurlijk ook thuis.
  4. Zorg dat er geen cliënten en/of gebruikers aanwezig zijn op de locatie van plaatsing. Al is buitenspelen goed voor de weerstand, toch willen wij vragen om te wachten tot onze monteurs weer weg zijn.
  5. Verder hanteer de maatregelen en adviezen van het RIVM en was regelmatig je handen met water en zeep, nies aan de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren handdoekjes.

Naast bovenstaande maatregelen wordt er bij ons ook extra vaak gepoetst en werken wij deels vanuit thuis om de kans op bespreiding van het virus zo klein mogelijk te houden.

Voor alsnog kunnen wij met deze maatregelen doordraaien, echter bekijken wij dit van tijd tot tijd, waarbij de adviezen en maatregelen van het RIVM als leidraad worden gehanteerd. Mochten er drastische maatregelen of veranderingen zijn, dan houden wij u hiervan op de hoogte.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Laten we elkaar een beetje in de gaten houden en beschermen, zodat wij er allen gezond en financieel sterk uit komen!

Met vriendelijke groet,

Team Sicuro Speeltoestellen

Download hier de pdf met onze maatregelen