contact  +31(0)492-599030                     BROCHURES                    Mail CONTACT 

vinkje    Hoge kwaliteit producten   vinkje    Sterk in maatwerk    vinkje    Gedegen advies en begeleiding     vinkje    Ruim 20 jaar ervaring      vinkje    Eerlijk & betrouwbaar     vinkje    Veilig & uitdagend     vinkje    Gecertificeerde medewerkers

Wij van Sicuro zijn een kleinschalig familiebedrijf wat met veel passie en plezier samen werkt aan het creeren van uitdagende en speelse sport- speel- en beweegplekken. Houdt jij van korte lijntjes, direct en persoonlijk contact met je collega's? Dan zoeken wij misschien wel naar jou! Wij bieden je de kans om mee te denken en jezelf te ontwikkelen, maar bovenal hopen wij natuurlijk dat iedereen met plezier bij ons werkt.

 

 

Vacatures

Momenteel hebben wij bovenstaande vacatures. Gerichte of open sollicitaties kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

20210323 ABC SIC 005   

Werken bij Sicuro

Binnen de organisatie van Sicuro hebben wij de volgende disciplines in huis. De directie wordt gevormd door de heer A.M. (Louis) Althuizen. Hij wordt ondersteund door de administratie op kantoor, waar ook het ontwerp en tekenwerk gebeurd. De verdere uitvoering gebeurt op de werkvloer waar medewerkers werkzaam zijn in de werkplaats en het magazijn, er zijn monteurs die verantwoordelijk zijn voor de productie, plaatsing en het onderhoud van speeltoestellen. Daarnaast zijn er inspecteurs actief om speelplekken van klanten te controleren op veiligheid. Al het in dienst zijnde personeel van Sicuro heeft scholing gehad met betrekking tot het realiseren van veilige speelplekken, waarbij enkele ook bevoegd inspecteur speeltoestellen zijn.

Als organisatie van Sicuro zijn wij er van overtuigd dat wij leren van onze werknemers, maar dat wij ook anderen van ons moeten laten leren en geven wij graag terug aan de samenleving door onder meer het inzetten van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt of beperkingen in de werkzaamheden. Hiervoor werken wij samen met Senzer Helmond. Dit enthousiaste team van mede-werkers staat voor u klaar voor advies en voor het realiseren van de voor u ideale speelplek en openbare ruimten.

Stages

Sicuro is onder meer erkend leerbedrijf door ECABO, ROC Ter AA, ROC Eindhoven en Stichting Hout en Meubel. Verder hebben wij eerder stagiaires gehad van De Haagse Hogeschool en Fontys Hogescholen Eindhoven. 

Momenteel hebben wij enkele vraagstukken liggen voor diverse stagefuncties. In overleg kijken we graag wat bij je past, of misschien heb je zelf wel een interesant onderwerp. 

De volgende onderwerpen staan open voor solicitatie:
- Stage productontwerp (elk half jaar een nieuwe vacature);
- Bijhouden/uitbreiden van process- en milieucertificeringen;
- Voorraad en magazijninrichting;
- Promotie en acquisitie.

In de regel hebben wij ruimte voor de volgende stages:
- BBL/BOL leerling Hout & Meubelbouw niveau 1 t/m 3 (In overleg ook andere houtverwerkingsopleidingen);
- Stage productontwerp MBO/HBO;
- Administratie en office management;
- Overige onderwerpen in overleg.

        

Samenwerkingen en partners

Vanuit Sicuro werken we samen met verschillende bedrijven en partners om onze processen en producten te verbeteren. Zo ook met ABC E Business. Zie hieronder de video over onze samenwerking en ons bedrijf.